Un calugar tibetan, liderul manastirii Gyandrek, de langa Kailas, a trimis un mesaj catre NASA, in care avertizeaza asupra evenimentelor care vor avea loc de 21 decembrie 2012, data Apocalipsei.

Barbatul, supranumit Oracolul din Shambala, ia in serios profetiile mayase care vorbesc despre sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012. Insa el are o alta varianta asupra evenimentelor care vor urma peste numai 2 luni.

Calugarul a scris NASA ca pe 21.12.2012 Pamantul si intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica “de energie zero”, scrie publicatia ruseasca Info Peregud.

"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse", a scris calugarul.

El mai spune ca aproximativ 10% dintre oameni vor muri sau isi vor pierde mintile, pentru ca nu vor simti pericolul care se apropie. In schimb animele vor presimti apropierea intunericului galactic si se vor refugia sub pamant.

Calugarul ofera si sfaturi pentru supravietuire: oamenii sa-si faca rezerve de hrana si apa, sa aiba o sursa de lumina si sa nu iasa afara din casa, sa nu creada nimic din ce vor vedea sau auzi. Cel mai bine ar fi ca locuitorii marilor orase sa caute refugiu la tara si sa ramana acolo pana in primavara.

In opinia tibetanului, evenimentele vor dura 2 saptamani, insa efectele vor fi resimtite luni de zile.

Iesirea din „zona zero energetica” a fost calculata pentru data de 7 februarie 2013, insa omenirea isi va reveni complet abia in martie.

Exista si o parte pozitiva a acestor evenimente dramatice. Oamenii se vor schimba radical si vor deveni mai inclinati spre spiritualitate. Sistemul sanitar si stiinta se vor dezvolta foarte mult.

In schimb, oamenii de stiinta sustin in continuare ca nu exista niciun motiv de ingrijorare privind data de 21 decembrie 2012.

Ce se intampla de fapt pe data de 21 decembrie 2012

In aceasta zi, planetele din sistemul nostru solar se vor alinia si se vor suprapune peste centrul galaxiei Calea Lactee.

Ecuatorul galactic va fi pentru prima data expus, iar aceasta este zona de pe cer pe care mayasii o considerau a fi extrem de importanta, fiind legata de mitologia renasterii spirituale.

Alinierea va avea loc pe 21 decembrie, la ora 11:11 pm. Un asemenea fenomen astronomic are loc o data la 26.000 de ani.

Speculatiile privind Apocalipsa care ar avea loc 21 decembrie 2012 au inceput odata cu descoperirea unui calendar mayas, care se termina cu aceasta data.

Calendarul mayasilor cuprindea 5 cicluri, fiecare durand aproximativ 5.200 de ani, iar la finalul unui ciclu creatia este distrusa, ca sa renasca ulterior.

Actualul ciclu calendaristic mayas ia sfarsit pe 21 decembrie 2012. In mitologia Maya, ciclurile incepeau si se sfarseau cu schimbari de clima.

Pe data de 10 noiembrie, postul de televiziune National Geographic va difuza un documentar despre ipoteza Apocalipsei, conform inscriptiilor din Codicele mayas de la Dresda.

Exploziile solare uriase, un pericol real, calculat de astronomi

Potrivit NASA, anul viitor Pamantul ar putea fi lovit de radiatii solare extreme.

Acestea au loc aproximativ o data la 11 ani. Potrivit calculelor astronomilor, urmatorul eveniment ar putea sa aiba loc in 2013 sau 2014.

Sursa: StirileProTv

Share articol: