Previziunile, facute de cercetatori britanici, au luat in calcul datele stranse de-a lungul vremii.

Sigur ca o crestere de preturi ametitoare, asa cum reiese din studiile efectuate pe modificarile survenite de-a lungul istoriei, nu este un fapt imbucurator, dar inflatia care ne va scoate mai multi bani din buzunar ne va face...milionari. Se estimeaza ca pretul unei paini va creste, in 80 de ani, de mai bine de 20 de ori, in timp ce berea de dupa serviciu ne va face sa scoatem de 100 de ori mai multi bani decat o facem acum.

Una dintre estimarile "pozitive" este cea legata despre medicina: biotehnologia va avansa atat de mult incat vom putea sa apelam la organe artificiale. Nu doar ca aceste organe se vor "strica" mult mai greu, ci ne vor ajuta sa avem simturi mult mai ascutite fara ca acestea sa se atrofieze cu trecerea timpului.

O alta noutate consta intr-un tunel care va lega Europa de continentul nord american, desi este greu de estimat ce vom putea face daca sofatul ne epuizeaza inainte de a ajunge la destinatie. Incalzirea globala isi va arata si ea coltii: Spania, Italia si Balcanii se vor transforma in deserturi, clima fiind asemanatoare cu cea din nordul Africii.

Share articol: