O companie vrea sa produca un microcip care va permite comunicarea prin telepatie.

Compania Kernel a inceput deja sa lucreze la un microcip care le-ar oferi oamenilor abilitati extraordinare. Astfel, ei vor putea rezolva probleme complexe in doar cateva secunde si vor putea sa comunice telepatic.

Ideea, care pare inspirata dintr-un film SF, ar putea deveni realitate in urmatorii 15 ani, crede Bryan Johnson, fondatorul companiei Kernel.

El spune ca aceste microcipuri vor deveni la fel de populare ca telefoanele mobile si ii vor ajuta pe oameni sa-si valorifice cat mai bine potentialul intelectual. Prin urmare, nu va fi un produs de lux, destinat doar celor bogati.

Datorita acestor microcipuri care vor fi implantate in creier, oamenii vor ajunge sa aiba o memorie perfecta, sa invete foarte repede si chiar sa-si stearga anumite amintiri nedorite.

De asemenea, vor putea "cumpara" diferite experiente pe care nu le-au trait in realitate. Spre exemplu, vor putea simti cum era viata in Vestul Salbatic, ca si cand ar fi avut amintiri din acea perioada.

Compania Kernel produce deja prototipuri de implanturi cerebrale in scop medical, scrie Daily Mail. Deocamdata testele au demonstrat rezultate foarte bune la pacientii cu epilepsie.

Pe viitor, implanturile vor fi concepute si pentru persoanele care sufera de Alzheimer sau de alte boli degenerative.

Implanturile ii vor ajute sa-si recapete memoria pierduta, prin restabilirea circuitului normal dintre neuroni.

Astfel, primii super-oameni vor fi de fapt persoane cu diferite deficiente. Ei vor fi primii care vor primi aceste implanturi, inainte sa inceapa testarea pe oameni sanatosi.
 

Share articol: