Noul gadget cu Android lansat de brasoveni are procesor quad-core.

Allview Viva H10 este o tableta cu ecran IPS HD de 10,1 inch si procesor Quad Core de 1,2 GHz. Ea mai vine si cu 3G HSPA+, Bluetooth si GPS. Tableta este potrivita pentru navigare pe Internet, apeluri video si vizionare de filme, iar brasovenii vor sa o targeteze spre segmentul business.

Tableta Allview Viva H10 a primit un procesor Quad Core de 1,2 Ghz, o placa video Power VR cu opt nuclee si 1 GB memorie RAM. Memoria interna de 16 GB, extensibila cu inca 32 GB cu ajutorul unui card micro SD, ofera spatiul de stocare pentru imagini, filme sau fisiere audio. Funcria Multi Window permite utilizatorilor sa ruleze doua sau mai multe aplicatii, vizibile simultan pe ecranul tabletei. 

Allview Viva H10 are 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Prin intermediul „Call Function”, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. 

Exista o camera foto principala de 5MP care filmeaza Full HD si face fotografii panoramice. In partea frontala a device-ului se afla o alta camera, pentru convorbiri video si pentru selfie-uri.

Viva H10 este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View. 

Tableta Viva H10 de la Allview  va fi in magazine din luna mai, la pretul de 999 lei.

Share articol: