Noua tableta are ecran de 7,9 inch si 7,2 milimetri grosime.

Allview Viva i8 este cea mai subtire si mai usoara tableta a brasovenilor si prima cu procesor Intel. Noul gadget are 7,2 mm grosime si o greutate de 312 grame. Tableta are un ecran IPS de 7,9 inch si sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean. Ea poate fi folosita timp de 8 ore la o singura incarcare, iar in stand-by rezista pana la 19 zile.

Brasovenii se lauda ca Allview Viva i8 are, in urma testilor AnTuTu, peste 29.000 de puncte, rezultat care o plaseaza printre cele mai performante device-uri. 

Punctul forte al tabletei de la Allview este procesorul Intel Atom Z2580 Dual Core la 2GHz. Asta inseamna o navigare pe Internet rapida si filme Full HD care ruleaza impecabil.Procesorul Intel este echipat cu tehnologii de top precum Intel Hyper-Threading, care permite rularea simultana a doua thread-uri software paralele pe fiecare nucleu in parte. Cu Intel Graphics Media Accelerator, cele mai noi jocuri 3D ruleaza cursiv si rapid, iar cu Intel Burst Performance, performanta este optimizata la consum redus de energie. 

Viva i8 are o placă video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, extensibila printr-un card microSD cu pana la 32 GB. Tableta este dotata cu o cameră foto de 5 MP cu functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata. Exista si o a doua camera, de 2 MP. Receptorul GPS SIRF incorporat ofera o precizie mai buna a localizarii fata de solutiile GPS standard. 

Viva i8 ofera suport multi user si permite astfel accesul cu pana la 8 conturi de utilizator. 

Noua tableta este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View. 

Viva i8 va fi disponibila pe culoarea alb si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 899 lei.

Share articol: