Brasovenii de la Allview, cel mai mare producator din industria romaneasca de IT&C, ne propun o noua gama de tablete cu Android.

Allview Viva Q7 si Q8 sunt cele mai subtiri tablete lansate pana acum de firma din Brasov, avand o grosime de numai 7,5 mm. Gadgeturile vin cu ecran IPS, procesoare quad-core si Android 4.2.2 Jelly Bean. 

Atat tabletele Allview Viva Q7, cat si cele Allview Viva Q8 au primit procesor quad-core la 1 GHz, placa video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee si 1GB memorie RAM. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa pana la 32 GB, printr-un card. Cele doua gadgeturi de la Allview au functia Fast Boot, care permite pornirea lor in numai 5 secunde.

Am dorit sa venim in intampinarea consumatorilor care isi doresc un device usor, simplu de manevrat si cu un design elegant, care sa beneficieze in acelasi timp de dotari performante (Lucian Peticila, Allview) 

Allview Viva Q8 are un ecran IPS de 7,9” la rezolutia 1024x768 pixeli, astfel ca poate reda filme HD. Camera foto OV5647 de 5 MP cu functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma si realiza fotografii in acelasi timp. 

Cealalta tableta, Allview Viva Q7, are un ecran IPS LCD de 7inch, cu o de 1024x600 pixeli. Decodarea video se face la o rezolutie 4K (3840x2160p). 

Tabletele mai vin cu Wi-Fi si au si aplicatia Office Viewer, pentru citirea fisierelor Excel si Powerpoint. De asemenea, antivirusul Bitdefender cu pachetul Premium gratuit timp de 3 luni garanteaza protectie. 

Tabletele Viva Q7 si Q8 se vand la 599, respectiv 799 lei. 

Share articol: