Mai multi producatori de componente electronice din Asia sustin ca Apple lucreaza la un nou model de iPad Mini si ca este foarte interesata de tehnologia Samsung in acest sens.

Geamul extrem de subtire folosit de Samsung pentru tabletele sale este dorit si de cel mai mare competitor, Apple. Americanii se pregatesc de producerea unui nou iPad Mini, lansarea acestuia urmand sa aiba pana la sfarsitul acestui an.

Conform cotidianului economic The Wall Street Journal, mai multi producatori de inalta tehnologie din China sustin ca Apple doreste tehnologia Samsung pentru a tine piept noului produs al Google. Compania co-fondata de Larry Page a lansat la inceputul lunii iulie noua tableta Nexus 7, un dispozitiv cu "ecranul care are cea mai inalta rezolutie din acest moment".

Primul iPad Mini are un ecran de 7,9 inch si o rezolutie a ecranului de 1024x768 ceea ce inseamna 163 de pixeli pe inch. In comparatie, produsul celor de la Google are 216 pixeli pe inch. Actualele ecrane ale iPad Mini sunt produse de coreenii de la LG si tawanezii de la Au Optics.

Share articol: