Tableta Axis are o memorie interna de 8 GB ce poate fi extinsa cu inca 32 GB prin card Micro SD.

Evolio prezinta Axis 7 HD, o noua tableta accesibila ca pret, cu procesor quad core, doua camere foto si design elegant. 

Noua tableta Evolio Axis cu diagonala de 7 inch este conceputa pentru a satisface nevoile de divertisment ale intregii familii la un cost decent. Este echipata cu procesor quad core la 1,3 GHz, cu un consum redus de energie, memorie RAM de 1 GB si procesor grafic Mali 400 pentru folosirea mai multor aplicatii simultan si rularea jocurilor cu grafica solicitanta si fisierelor video. 

Autonomia tabletei este una dintre cele cele mai bune de pe piata in comparatie cu alte produse similare, de pana la 250 de ore in standby si pana la 6 ore de functionare continua, sustinuta de bateria de 3000 de mAh. 

Un alt atu al lui Axis este prezenta camerei foto principale pe spatele tabletei, majoritatea modelelor similare disponibile pe piata avand doar o singura camera amplasata frontal.   

Tableta Evolio Axis are un design elegant, slim, completat de carcasa mata antireflex si anti-alunecare. Modalitatile de conectare ale tabletei sunt Wi-Fi in standardele b/g/n, Bluetooth 4.0, si slot Micro USB.

Tableta e disponibila pretul recomandat de vanzare este de 329 lei. 

Share articol: