Noul gadget ofera performante exceptionale, la un pret mic.

Chinezii de la Xiaomi, care isi propun sa ofere gadgeturi de cea mai buna calitate la cel mai mic pret, se orienteaza acum pe segmentul tabletelor business si anunta Mi Pad.

Cei de la Xiaomi au recunoscut ca s-au inspirat de la Apple atunci cand au creat aceasta tableta, mai precis de la modelul iPad Mini. Totusi, gadgetul lor are specificatii mai bune si un pret mai mic.

Cu un ecran de 7,9 inch la rezolutia 2048x1536p, cip Tegra K1 si Android Jelly Bean, noua tableta, noua tableta isi propune sa impresioneze. Tegra K1 a fost anuntat in ianuarie si are un procesor grafic cu 192 de nuclee, 2 GB de RAM si 4 nuclee Cortex A15 plus inca unul pentru economisirea bateriei.

Xiaomi Mi Pad vine cu 16 GB sau 64GB si slot pentru card microSD de pana la 128GB, bateire de 6700 mAh, difuzoare stereo, camera principala de 8MP si secundara de 5MP.

Tableta are numai 8,5mm grosime si cantareste numai 360 de grame.

Noua tableta va fi disponibila pe mai multe culori: alb, negru, verde, albastru, galbem si roz.

Versiunea de 16GB va costa 240 de dolari, iar pentru cea de 64GB veti mai da in plus 30 de dolari.

Stim ca o versiune "beta" a acestei tablete, Xiaomi Mi Pad, va fi disponibila in China in iunie, insa deocamdata nu se cunosc detalii privind o lansare internationala.

Share articol: