Noul model Samsung Galaxy Note 10.1 a ajuns pe rafturile magazinelor. GALERIE FOTO

Galaxy Note 10.1, tableta prezentata de Samsung in primavara la MWC 2012, a ajuns in magazine. Galaxy Note 10.1 se remarca prin capacitatea de multitasking, grafica si preformanta. Tableta este echipata cu un creion capacitiv S-Pen ce este foarte util pentru a desena sau a lua notite.

Note 10.1 este echipat cu un procesor quad-core de 1,4 GHz, fata de cel cu doua nuclee cu frecventa de 1 GHz al noului iPad. Tableta are si o memorie RAM de 2 GB, dubla de cea a noului iPad. Gadgetul are instalat sistemul de operare Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

Una dintre functiile de baza este multiscreen, prin care noua GALAXY Note 10.1 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi simultan doua tipuri diferite de aplicatii. Ei pot vizualiza pagini Web si videoclipuri si pot lansa alte aplicatii in timp ce scriu sau schiteaza idei cu S Pen pe cealalta jumatate de ecran. Mai mult, pot capta si decupa imagini si apoi le pot copia pe un alt ecran, pentru a-si nota impresiiile.

Creionul capacitiv S Pen, cu care vine Galaxy Note 10.1, este incorporat in dispozitiv si, cand este actionat, lanseaza automat aplicatii: S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch si Polaris Office. El le ofera utilizatorilor abilitatea de a combina notitele si schitele cu un alt continut digital din template-urile disponibile. Functiile Shape Match si Formula Match ajuta la corectarea si digitalizarea formelor geometrice si la rezolvarea formulelor numerice scrise cu S PEN.

Galaxy Note 10.1 (N8010) poate fi cumparat de la Altex si Media Galaxy pentru un pret de 2399,90 lei. Varianta cu conectivitate 3G (N8000) poate fi achzitionata de la cel.ro si dc-shop.ro pentru un pret de 2649 lei, de la evomag.ro cu 2699 lei, de la emag pentru 2729 lei, iar de la Altex si Media Galaxy cu 2899,90 lei.

http://youtu.be/I_DQ_NYVoN8

Share articol: