Într-o decizie complet surprinzătoare, Google nu va mai conta foarte mult pe piața tabletelor.

Potrivit celor de la Gizmodo, Google își ia adio de la piața tabletelor, în ciuda faptului că ultimul său model a fost excelent ca optimizare.

De la Pixel Slate, Google nu a mai anunțat niciun plan oficial de lansări de tablete pe piață. Publicația Gizmodo susține că gigantul american a abandonat ideea de-a mai face tablete și se va asocia de acum încolo cu un alt producător.

Un oficial Google, Rick Osterloh, a declarat că de acum Google se va concentra exclusiv pe laptopuri din punct de vedere hardware, urmând ca pe partea de software compania americană să dezvolte soluții pentru alți producători de tablete.

În anul 2015, Google a lansat Pixel C, o tabletă excelentă, pentru ca apoi să continue cu Pixelbook, una dintre cele mai bune variante de sistem dual, laptop-tabletă.

Acesta este și motivul pentru care mulți oameni din piață estimau faptul că producătorul american se află pe drumul cel bun pentru a veni cu un rival important pentru iPad și Surface. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

Share articol: