Tastatura-carcasa va ajunge in magazinele din Europa in aceasta luna

Logitech Ultrathin Keyboard mini este o tastatura care joaca si rolul de carcasa protectoare, destinata utilizatorilor tabletei iPad mini de la Apple. Te ajuta sa tastezi rapid si este usoara si subtire, astfel ca nu iti va crea probleme daca ai nevoie sa lucrezi sau sa accesezi informatii atunci cand esti pe drum.

Gandeste-te la ea ca cealalata jumatate al propriului iPad mini. Design-ul de sapte inch se potrivește la fix cu iPad mini, iar tastele mari ajuta o tastare fara probleme, pastrand ecranul tabletei liber pentru continutul cu adevărat important”, spune Alexis Richard, director de brand development pentru accesorii de tableta in cadrul Logitech.

Tastatura se ataseaza de iPad mini cu ajutorul unor magneti foarte puternici. Ea dispune de un cover de aluminiu subtire ce se asorteaza cu tableta si care ii ofera protectie durabila. In plus, are si taste-scurtaturi pentru comenzile pe care le folosesti cel mai des, precum copy sau paste.

Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o functie On/Off, ceea ce inseamna ca iPad mini porneste automat atunci cand deschizi cover-ul si intra in stand-by atunci cand il inchizi.

Tastatura are o autonomie de viata de trei luni la o singura incarcare, daca o folosesti 2 ore pe zi.

Gadgetul va ajunge in Europa in aceasta luna, iar pretul recomandat este 79,99 euro.

Mai multe imagini, in galeria foto de mai jos.

Share articol: