Au inceput livrarile noului gadget de la Microsoft.

Microsoft a inceput livrarile primelor tablete Surface, inaintea lansarii oficiale a acestora, programata pentru vineri. Site-ul britanic al companiei arata ca precomenzile pentru versiunea de 32GB, care ruleaza Windows 8 RT, sunt "sold out". Surface reprezinta, practic, pentru Microsoft un punct de cotitura in domeniul hardware, scrie BBC.

Despre Microsoft Surface se spune ca ar fi o rivala a cunoscutului iPad.

Cea mai ieftina tableta Surface costa 499 dolari, iar cea mai scumpa 699 dolari, incluzand aici si tastatura tactila.

Pana acum, review-urile care i s-au facut tabletei au fost si bune, si proaste. Partea hardware a fost laudata, in schimb lipsa unor aplicatii speciale reprezinta, cel putin pentru moment, un mare minus.

Cei de la cnet au remarcat faptul ca tableta e inovativa, eleganta si puternica. Spun ca e bine facuta si ca se simte bine in mana. Ea are Office 2013 si se bucura de cateva aplicatii multimedia. Un alt lucru important: tastatura este cea mai buna de pana acum de pe segmentul tabletelor, spun ei.

Minusurile vin de la soft. Jurnalistii considera ca Windows Store e un oras-fantoma, in care nu gasesti mare lucru. Ei le recomanda celor care doresc sa cumpere Microsoft Surface sa mai astepte o vreme, poate-poate apar si alte aplicatii.

Si cei de la Gizmodo au primit bine tableta, despre care spun ca ar fi singura mare surpriza high tech a anului. Ei spun ca Surface face ca iPad de la Apple sa para un gadget invechit:

Pe YODA.ro poti gasi cele mai noi si tari programe de downloadat. Pe YODA ai liber la download Virtual DJ Free Home 7.0.5

Share articol: