Apple nu a confirmat inca data lansarii unui nou produs, insa specialistii sunt siguri ca fanii acestei companii vor avea parte de o surpriza deosebita pe 15 octombrie.

La scurt timp dupa lansarea noilor telefoane inteligente iPhone 5S si iPhone 5C, Apple pregateste un nou produs.

Este vorba de tableta iPad 2 mini, care ar urma sa fie scoasa pe piata pe 15 octombrie, scrie stirileprotv.ro, citand Mirror.

Expertii scriu deja despre cum va arata noua tableta si au aparut chiar si primele fotografii, neoficiale.

Specialistii sustin ca pretul actualelor tablete a inceput sa scada cu 30% in Statele Unite, semn ca se pregateste intrarea pe piata a unui nou produs din aceasta gama.

Chiar si declaratia lui Tim Cook, CEO al Apple, la lansarea iPhone, le-a dat de gandit unor experti in tehnologie: “Echipa noastra munceste din greu la noi produse extraordinare, noi servicii si softuri, pe care abia asteptam sa le lansam in aceasta toamna si anul viitor”.

Potrivit acestor zvonuri, noul iPad mini 2 va avea tot un ecran de 20 de cm, ca si varianta precedenta.

 

 

Din acest moment, parerile expertilor sunt impartite, existand mai multe speculatii: unii cred ca noua tableta va fi mai subtire decat prima si mai usoara, altii cred ca dimpotriva, carcasa va fi mai groasa si mai grea, pentru ca Apple va introduce noul display Retina.

Daca intr-adevar tableta va avea ecran Retina, atunci noul iPad mini va avea un ecran de 2.048 x 1.536 pixeli, adica o rezolutie dubla fata de primul model mini.

Alte zvonuri sustin ca tableta va avea culoarea gri, inclusiv cunoscutul logo Apple de pe spate nu va mai fi negru, ci gri.

Cei mai multi specialisti cred ca noul produs va avea un chip A7 de 64 biti, coprocesor M7 la fel ca iPhone 5S si o memorie de 128GB.

Camera foto din spate ar urma sa aiba o rezolutie de 8MP, sau 5MP, potrivit diferitelor surse citate de Mirror.

De asemenea, unii experti cred ca Apple va lansa 2 variante de iPad mini: iPad mini S, cu o putere sporita, insa cu aceeasi rezolutie si iPad mini 2, care va avea ecran Retina.

In orice caz, sustin publicatiile de specialitate, pretul noii tablete va fi de cel putin 239 lire sterline.

 

 

De asemenea, alte zvonuri vorbesc despre o tableta de mari dimensiuni care ar urma sa fie lansata de Apple pentru Asia.

Potrivit acestora, Quanta Computer ar fi primit comezi din partea Apple, pentru a fabrica o tableta care va avea diagonala peste 30 de cm, scrie Cnet.com.

Share articol: