Tableta este quad-core si are o densitate a pixelilor de 4 ori mai mare decat editia anterioara.

Samsung a adus in Romania noua tableta Galaxy Note 10.1, care vine cu un ecran absolut spectaculos LCD la rezolutia 2560x1600p. Si celelalte specificatii tehnice sunt de prima mana: procesor quad-core la 2,3 GHz si 3 GB de RAM.

Multi Window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar cateva din atributele care recomanda acest produs - Sorin Manea, seful diviziei Mobile

Functia Multi Window le permite utilizatorilor sa ruleze aplicatii in doua ferestre in acelasi timp. Ei pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja continutul de la o fereastra la alta. Iar prin aplicatia S Note, utilizatorii pot lua notite scrise de mana si sa le organizeze intr-un carnetel virtual. 

Noul GALAXY Note 10.1 ofera un grad sporit de confidentialitate si securitate cu ajutorul interfetei Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu usurinta, astfel ca pot rula si stoca aplicatii si informatii sensibile din punct de vedere al securitatii, intr-un mediu protejat, numit „container”. In interiorul containerului, siguranta este consolidata de sistemul de protectie Samsung KNOX impotriva atacurilor malware si phishing, precum si tentativelor de hacking pe dispozitive atunci cand acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate in container fara sa existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.

Share articol: