Sony a prezentat o gama impresionanta de dispozitive la targul din capitala Germaniei.

Cea mai subtire si mai usoara (6,4 mm si 270 g) tableta compacta din lume promite noi experiente de divertisment, pe care le poate oferi doar Sony. Conceputa pentru a fi folosita cu o singura mana, cu panou FRP ranforsat, tableta dispune de acelasi design elegant precum smartphone-urile Xperia Z3 si Xperia Z3 Compact. De asemenea, tableta are cel mai inalt grad de rezistenta la praf si la apa (IP65/68).

Xperia Z3 Tablet Compact este prima tableta din lume care ofera suport pentru aplicatia PS4 Remote Play, oferind utilizatorilor posibilitatea sa redea jocurile PS4 pe ecranul sau de 8 inch. Tehnologia TRILUMINOS pentru dispozitive mobile, impreuna cu tehnologia Live Color LED, ofera imagini de cea mai buna calitate si culori vii, indiferent ca vorbim de rularea de jocuri video sau de vizionarea de filme.

La fel ca smartphone-urile noi, si tabletele includ suport pentru redarea fisierelor High-Resolution direct prin iesirea de casti. A fost incorporata si tehnologia Sony DSEE HX care imbunatateste calitatea fisierelor audio comprimate (MP3, AAC), apropiindu-le de standardul High-Resolution. Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologii de reducere a zgomotului, eliminand aproximativ 98% din sunetele ambientale.

Share articol: