Noile tehnologii revolutionare nu se inventeaza intr-o secunda. Dar sunt puse in miscare cu viteza ideii. Iar de la idee la un proiect care poate schimba lumea e doar un pas.

Platforma Tech School te ajuta sa faci pasul spre viitor

Tehnologia ne schimba viata de zi cu zi si o face atat de repede incat e greu sa-ti imaginezi lumea de maine. Pasiunea pentru tehnologie ii face insa pe multi tineri sa accepte provocarea de a intelege viitorul si chiar de a-l schimba. Tech School este locul in care cele mai tari idei din tehnologie pot deveni realitate.

Daca visezi sa creezi aplicatii si retele sociale care vor revolutiona Internetul in era 3.0, roboti androizi care vor construi orasele viitorului sau nave spatiale, poti da forma ideilor tale pe Techschool.ro. Creatorii de maine gasesc aici tutoriale interactive din cele mai interesante domenii ale viitorului – programarea web, robotica si astronomia, stiri despre inventii si descoperiri uimitoare, dar si indrumarea unor cunoscuti vizionari romani din domeniul tehnologiei. Printre ei, Adrian Stoica (Advanced Robotic Controls, NASA/JPL), Aurora Simionescu (Astrofizician, Einstein Postdoctoral Research Fellow – Stanford University) sau Emi Gal (CEO Brainient, start-upul romanesc care valoreaza peste 100 de milioane de euro).

 

Competitia in care visele prind forma

Platforma Tech School este un laborator virtual care isi propune sa ii inspire pe tinerii cu varste intre 11 si 19 ani, sa le explice stiinta din spatele tehnologiilor si sa le dea sansa de a-si pune in practica inventiile. Cum? Intrand in concurs pe TechSchool.ro cu o idee de proiect si aratand, intr-un mod cat mai creativ, cum poate ea revolutiona tehnologia. Cele mai inovatoare 3 idei vor fi puse anul viitor in aplicare, iar pentru aceasta sunt pusi la bataie 15.000 de euro.

In plus, cei care se vor inscrie in concurs pana pe 27 iulie si vor impresiona juriul cu ideile lor vor primi un loc in Tabara Tech School. Aici vor putea testa ultimele tehnologii si vor lua parte la cele mai tari work-shop-uri pe teme legate de astronomie, programare si robotica. Tinerilor li s-a pregatit si un loc la NASA Space Camp, unde vor avea sansa sa se intalneasca cu mari oameni de stiinta si sa ia parte la super-experimente din cele trei domenii.

 

Si visul meu nu are limite…Mai sus, tot mai, tot mai sus…

Proiect al UPC Romania, platforma Tech School este sustinuta si de Guess Who, unul dintre cei mai apreciati artisti hip-hop ai momentului si un adevarat icon pentru generatia actuala. Guess Who a acceptat provocarea de a-i inspira pe tineri nu doar prin muzica sa – cum a facut-o pana acum cu hit-urile „Tot mai sus”, „Manifest” sau „Locul potrivit” – ci si in noua calitate de Mentor TechSchool.

Vrei sa afli care sunt cele mai noi inventii din tehnologie, cele mai cool domenii ale viitorului si ideile cu care star-uri din stiinta te inspira sa schimbi lumea de maine? Exploreaza www.techschool.ro

Share articol: