Celebrul iPhone 4S s-a clasat pe locul 2 dupa un smartphone Android. VIDEO

Brian Cooley prezinta TOP 5 gadgeturi in 2011. Clasamentul a fost realizat de popularul site web CNET, parte a trustului media american CBS.


5. Kindle Fire

Tableta Android de 7 inch, lansata in aceasta toamna de Amazon dupa sucesul eReaderelor Kindle, a atras atentia datorita caracteristicilor performante (procesor dual core, 1 GHz) la un pret scazut de doar 199 dolari.


4. Mackbook Air

Ultrabook-ul Apple, clasat pe pozitia a 4-a, impresioneaza prin portabilitate si performanta. Mackbook Air cantareste putin peste 1 kg (modelul de 11,6 inch), are o grosime cuprinsa intre 3 si 17 mm si este echipat cu un procesor dual-core Intel Core i5 de 1,6 GHz. 


3. iPad 2

Desi  asistam in acest an la o explozie de modele de tablete, iPad 2 ramane pe primul loc in preferintele celor mai multor utilizatori. Tableta Apple are un display de 9,7 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1 GHz si sistem de operare iOS 5.


2. iPhone 4S

Smartphone-ul Apple are un display de 3,5 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1 GHz, sistem de operare iOS 5 si celebra aplicatie Siri pentru comenzi vocale. Analistii estimeaza vanzari de peste 30 de milioane de unitati in acest trimestru si peste 100 de milioane in cursul anului viitor.


1. Motorola Droid RAZR

Lansat la scurt timp dupa achizitia companiei Motorola Mobility de catre Google, smartphone-ul Droid RAZR are o grosime de 7,1 mm, display de 4,3 inch, procesor dual-core Cortex-A9 de 1,2 GHz si sistem de operare Android 2.3.5 Gingerbread.


Sursa: cnettv.cnet.com

Share articol: