Televizorul aproape ca arata ca o coala de hartie!

Gigantul din Coreea de Sud LG a aratat saptamana asta un televizor flexibil si extrem de subtire, pe care il pui pe perete exact asa cum lipesti un magnet pe frigider. Ecranul are 55 de inch si deocamdata este la stadiul de concept, adica nu se stie inca daca si cand vom avea un astfel de produs pe piata.

Grosimea gadgetului este mai mica de un 1mm, potrivit CNET. Pentru comparatie, e la fel de subtire ca o agrafa de birou. Ecranul se prinde de perete cu ajutorul magnetilor.

Produsul celor de la LG arata cum vor putea fi folosite in viitor ecranele flexibile. Date fiind proprietatile lor, ele vor putea fi integrate in obiectele de zi cu zi.

Nu doar LG inoveaza puternic in aceasta zona, ci si Samsung, companie despre care se spune ca va fi capabila sa lanseze un telefon complet flexibil anul viitor. Sau cel putin asa a declarat un director al ei in timpul unui eveniment care a avut loc in noiembrie anul trecut la New York. Samsung si LG au lansat deja telefoane curbate, care insa n-au prins prea bine la public. Unul flexibil s-ar putea sa aiba mai mult succes.

Share articol: