Bill Campbell, membru al consiliului de administratie Apple, considera ca aparitia noului gadget este inceputul erei in care tehnologia se apropie de utilizator.

Daca pana acum oamenii trebuiau sa citeasca destul de mult pentru a reusi sa foloseasca noile tehnologii, lucrurile se vor schimba de la Google Glass. A spus-o, suprinzator(!), chiar fara de care nu se ia nicio decizie in compania Apple, Bill Campbell, membrul al board-ului.

Tot mai multe dispozitive pun tehnologia in slujba utilizatorilor prin apropierea fata de acestia. Google Glass este un astfel de device.

Omul de la Apple a laudat inventia celor de la Google alaturi de alte produse precum ceasul inteligent (nu mai putin de trei firme lucreaza la propria-i versiune, cea mai noua fiind Microsoft) sau noile frigidere sau cuptoare cu microunde care "se apropie" foarte mult de ceea ce-si doresc utilizatorii.

In aceeasi conferinta dedicata tehnologiei, Bill Campbell a amintit de felul in care Tony Fadell (fost director executiv al Apple) a transformat termostatul dintr-o inventie in "cel mai bun prieten al omului". Termostatul "inteligent" creat de Fadell este indispensabil acum, reusidu-se economisirea de energie termica in incalzirea locuintei prin simpla actionare a acestuia printr-o aplicatie pe smartphone.

Share articol: