Sony isi propune sa aduca tehnologia 4K mai aproape de utilizatori, oferind continut diversificat in colaborare cu o serie de parteneri.

Noua serie S90B (cu diagonala de 75 sau 65 inch) este combinatia dintre un ecran LCD curbat si un sistem audio surround puternic. Astfel, noua serie de televizoare BRAVIA 4K Ultra HD ofera o experienta unica de vizionare. Noile televizoare creeaza in caminul utilizatorilor atmosfera de cinema datorita tehnologiilor proprietare 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range si TRILUMINOS® Display, dar si solutiilor audio avansate. 

Amazon va oferi inca din acest an continut Ultra HD prin intermediul serviciului sau de streaming, "Amazon Instant Video and Prim Instant Video", iar televizoarele BRAVIA 4K vor fi compatibile cu acest serviciu in SUA, Marea Britanie si Germania.

Pe partea de transmisii, ASTRA ofera un canal demo cu contintut 4K disponibil prin satelit (19.2°Est). Acest serviciu va fi demonstrat pe noile televizoare BRAVIA 4K in cadrul standului Sony de la expozitie.

Share articol: