O companie din Brasov a lansat miercuri un dispozitiv care va creste IQ-ul televizorului tau.

Orice televizor banal poate fi transformat in Smart TV, cu conditia sa aiba mufa HDMI. O telecomanda speciala, All TV, prezentata miercuri, 8 august, de Allview promite sa creasca IQ-ul celui mai mare ecran din casa ta. Aceasta functioneaza ca un mouse si are incorporata, pe cealalta parte, o tastatura QWERTY suficient de mare ca sa poti scrie fara probleme, dar suficient de mica pentru a fi compacta.

Daca nu-ti permiti sa dai aproape 1.000 euro pe un Smart TV, poti opta pentru gadgetul de numai 250 RON lansat de brasovenii de la Visual Fan. Telecomanda de la Allview functioneaza impreuna cu o tableta, dar daca nu ai una, o poti inlocui cu laptop-ul tau. Pe langa telecomanda, pachetul mai contine suportul pentru tableta, un cablu HDMI si aplicatia software All TV.

Tot divertismentul de pe tableta sau laptop, si vorbim aici de jocuri Android, stiri TV, filme, site-ul sau retele de socializare va putea fi afisat si controlat pe televizorul personal.

Vizionarea filmelor cu All TV direct pe televizor ofera un confort fara precedent utilizatorilor care prin aplicatia SeeNow au acces la documentare, filme artistice si posturi TV transmise in timp real. In ceea ce priveste rularea jocurilor, functia de air-mouse a telecomenzii creeaza o experiena unica.

Cu aplicatiile Yahoo! si Skype, utilizatorii pot efectua apeluri de voce sau video si pot trimite mesaje. In timpul apelurilor, video imaginile transmise de camera se pot vedea direct pe televizor. 

Telecomanda controleaza continutul de pe televizor prin miscari naturale ale mainii de la o distanta de pana la 30 de metri.

Share articol: