Cei de la The Verge au preluat povestea amuzanta.

Un cunoscut blog de fotografie, PetaPixel, pe care oamenii pasionati si cu cunostinte in materie impartasesc povesti si opinii pe subiect a oferit una dintre cele mai amuzante povesti din ultimul timp.

Un barbat a inghitit din greseala un card microSD de 64GB! Povestea este scrisa de un blogger care s-a semnat cu numele John Doe (nume dat persoanelor anonime). Problema cea mai mare a povestitorului era ca pe acel card se aflau imaginile filmate cu drona ale unui client! 

Imediat a incercat sa vomite pentru a recupera cardul insa nu a reusit. "Lasa-l sa treaca prin tine" a fost sfatuit de o persoana aflata de fata la incident. Ghiciti urmarea acum, nu? slightsmile emoticon A fost nevoit sa elimine cardul in alt mod. A reusit. Problemele abia incepeau.

Cardul nu era recunoscut de calculator! A incercat toate metodele cunoscute pana cand angajatorul i-a spus sa lase cardul in pace. Din fericire nu a fost concediat iar clientului i-a fost spus ca au existat probleme tehnice cu imaginile surprinse cu drona, ramanand astfel cu fotografiile si filmarile de la nivelul pamantului.

Pana la urma, cardul a ajuns pe mana tehnicienilor iar acestia au concluzionat ca era defect. Insa imaginile au putut fi recuperate si au ajuns la client. "Eroul" povestii va fi mereu insa victima glumelor ce implica pampersi de acum incolo :)

Share articol: