Credeau ca au scapat neprinsi! S-au inselat

Politia din Beijing a arestat 3 barbati care au facut o gaura de 50 de centimetri intr-un depozit si au furat 240 de unitati de iPhone 6. Dauna creata era de 228.496 de dolari.

Depozitul apartinea de o firma de logistica din China care angajase unul dintre cei 3 hoti pe post de sofer. Cei trei au inceput sa vanda telefoanele si au inceput sa cumpere masini, aur si sa mearga la casino. Codul de serie de pe fiecare iPhone 6 i-a ajutat pana la urma pe politisti sa-i prinda pe cei 3 barbati, acestia urmand sa stea ani buni dupa gratii.

Stirea vine la doar cateva zile dupa ce un barbat a fost prins in timp ce incerca sa treaca granita cu 94 de iPhone-uri lipite de corp.

Cererea de iPhone 6 ramane uriasa in CHina. In aceasta tara telefonul a inceput sa fie poreclit "Rinichi 6" dupa ce un adolescent aparent si-a vandut unul dintre rinichii sai pentru a-si cumpara telefonul. Unii cumparatori chinezi de iPhone cauta sa cumpere telefonul pe piata neagra pentru a evita taxele pentru produse de lux din strainatate. Desi iPhone-ul este considerat a fi produs de o companie americana, e putin ironica situatia din moment ce telefonul este produs in China.

Share articol: