Viitorul călătoriilor cu avionul ar putea arăta complet diferit, o schimbare pozitivă atât pentru pasageri, cât și pentru companiile aeriene. 

Mulți designeri lucrează pentrua revoluționa design-ul cabinelor, luând în calcul toți factorii importanți în acest moment - de la confort, la eficiență și siguranță, mai ales în contextul pandemiei. În cadrul competiției Crystal Cabin Awards au fost prezentate cele mai noi tendințe și propuneri în materie de interioare ale aeronavelor, iar unele dintre ele sunt absolut spectaculoase.

Unul dintre cele mai intrigante concepte este, de exemplu, cel în care cabina avionului este împărțită pe două nivele de înălțime, alternativ. Designul îi aparține studentului Alejandro Núñez Vicente, care studiază în Olanda. Acesta a declarat pentru CNN Travel că experiența sa de călătorie prin Europa la clasa Economy a inspirat această idee. Sătul să nu-și poată întinde picioarele, acesta a realizat că ridicarea scaunul din față ar putea rezolva problema. Așadar, e un design care ar putea avea un succes real.

Și designul scaunului este unul mai ofertant, pentru că permite o înclinare mai mare, ajustarea spătarului, deci și mai mult confort.

Conceptul era deja în lucru înainte de pandemie, dar Núñez Vicente e convins că modelul se aplică perfect și situației actuale, oferind mai mult spațiu între pasageri, inclusiv prin poziționarea lor la înălțimi diferite.

Așadar, este posibil ca designul tânărului să fie adoptat la un moment dat la scară comercială. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: