Anul trecut, Bill și Melinda Gates au cumpărat o proprietate foarte valoroasă în apropiere de San Diego. 

Gates, cofondatorul gigantului Microsoft, a achiziționat casa extrem de spectaculoasă pentru o sumă de 43 de milioane de dolari, fiind una dintre cele mai mari tranzacții imobiliare înregistrate vreodată în zonă. Anterior, proprietatea a fost deținută de Madeleine Pickens, fost soție a miliardarului T. Boone Pickens.

Portofoliul imobiliar al familiei Gates este estimat la o valoare de peste 200 de milioane de dolari, iar acum proprietățile ar putea fi împărțite între cei doi soți, după divorț. Cuplul mai are și alte imobile de lux, precum o fermă în sudul Californiei, estimată la 18 milioane de dolari, și o vilă în Washington, Medina, estimată la 127 milioane de dolari.


Casa din San Diego a fost construită în 1999 de arhitectul Ken Ronchetti și este considerată o emblemă a regiunii. Aceasta are tavane realizate din lemn, care îi conferă aerul unei insule de vacanță.

Camera principală de zi are ferestre foarte mari, ce se deschid complet pentru accesul pe terasă. În exterior, locuința are acces la peste 120 de metri de plajă și deschidere la ocean, astfel că proprietarii pot înota oricând își doresc, în intimitatea locuinței.

Casa are șase dormitoare cu priveliști uimitoare, trei băi și o suprafață totală de 5.800 de metri pătrați. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: