Atentie, articolul contine spoilere din ultimul episod din Game of Thrones, difuzat noaptea trecuta.

Nu vom dezvalui tot ce se intampla in ultimul episod din Game of Thrones, ci doar vom face referire la un anumit moment din scena care a incheiat episodul 4 al sezonului 6. Si anume momentul in care Emilia Clarke, cea care o interpreteaza pe Daenerys in serial, a aparut goala.

Imuna la foc si caldura, Daenerys a ramas fara haine asa cum se intamplase si in primul sezon al serialului spre surprinderea fanilor. Asta pentru ca Emilia Clarke a militat inainte de startul sezonului pentru mai multe nuduri masculine in serial, insa tot ea a fost cea care a ramas fara haine. De asemenea, Emilia Clarke refuzase rolul principal din 50 Shades of Gray pentru ca nu mai voia scene de nuditate.

Astfel, momentul de final al episodului a surprins pe toata lumea. Discutia despre acel moment a ajuns rapid trendul numarul 1 pe Twitter, multi fani spunand ca actrita de 29 de ani a folosit o dublura.

Emilia Clarke le-a spus insa celor de la Entertainment Weekly adevarul: "Asta eram eu in totalitate, mandra si puternica. Nu a fost nicio dublura pentru corp" a spus actrita. Episodul va fi difuzat si in aceasta seara.

Share articol: