Vremea urata din Boston a fortat-o sa apeleze la o solutie neasteptata.

Susan Zalkind a reusit sa atraga atentia presei din Statele Unite datorita contului ei de Tinder. Ea locuieste in Boston, oras lovit puternic de iarna, zapada acoperindu-l in totalitate. In urma unor probleme de sanatate, ea a decis sa apeleze la Tinder pentru a dezgropa din zapada masina ei, o Honda Fit.

"Caut pe cineva care sa imi deszapezeasca masina. Nimic complicat, fara conditii, doar va rog sa-mi scoateti masina" a scris femeia de 27 de ani la profilul ei pe Tinder. Ea si-a explicat gestul pentru o revista din Boston: "Avand in vedere ca orasul se afla intr-o stare cvasi-apocaliptica si urmeaza sa mai ninga, masina mea risca sa devina o munte ambiguu de zapada. Trebuia sa fac ceva. Si iute" spune Sarah.

In mai putin de 15 minute, ea primisese deja 3 raspunsuri de la tipi care isi doreau sa o ajute. Un barbat de 38 de ani a fost primul care a aparut, iar barbatul "nu era ciudat deloc. Cred ca s-a simtit bine sa fie cavaler si sa aiba companie de Valentine's Day" a povestit ea.

A urmat o noua furtuna in Boston, astfel ca Sarah a folosit din nou aceasta metoda. A gasit si de aceasta data un barbat care i-a dat zapada de pe masina cu lopata. In total, Sarah a apreciat 74 de persoane, 35 ii dadusera si ei like iar 11 s-au oferit sa o ajute.

Share articol: