Zeci de mii de oameni au distribuit lovitura geniala a lui Ronnie.

Ronnie O'Sullivan a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible inca din faza optimilor, fiind doar a 2-a oara in ultimii 13 ani cand "Racheta" nu ajunge in sferturile turneului. Barry Hawkins l-a eliminat in frame decisiv pe O'Sullivan. Turneul continua iar Ding Junhui este primul calificat in semifinale dupa victoria de senzatie cu 13-3 in fata lui Mark Williams. In sferturi mai se joaca Mark Selby - Kyren Wilson (10-6), Marco Fu - Barry Hawkins (7-1) si John Higgins - Alan McManus (5-3).

Chiar daca a fost eliminat, Ronnie O'Sullivan a avut cea mai frumoasa lovitura din turneu - el a reusit o combinatie cu 3 bile si a trimis bila rosie in buzunar! Lovitura a fost cu atat mai dificila cu cat era distanta destul de mare intre cele 3 bile.

Ronnie a avut un moment controversat si la acest turneu - dupa victoria in primul tur in fata lui David Gilbert, Ronnie a refuzat sa apara in fata presei. "Nu eram intr-o stare corecta pentru a veni si a vorbi cu voi. Gasesc ca este dificil sa fiu principala atractie din acest sport. Toata atentia este pe mine si exista asteptari mari de la toata lumea, inclusiv din partea mea. Din diferite motive, nu am fost in stare sa vorbesc. Nu a fost vorba de aroganta sau evitarea responsabilitatilor" a spus Ronnie care si-a cerut scuze pentru acel moment insa nu a dorit sa detalieze.

 

Share articol: