Aglomerația din trafic este o mare bătaie de cap în zilele noastre, iar oamenii caută continuu soluții pentru a reuși să piardă mai puțin timp în deplasările zilnice. 

Așa apar și soluțiile, unele mai inventive ca altele, mai ușor de transportat și din ce în ce mai rapide. Una dintre acestea este scuterul gonflabil, o invenție creată special pentru portabilitate maximă, pentru că încape într-un rucsac și este extrem de util pe străzile aglomerate ale orașelor.

Scuterul a fost proiectat de o echipă de cercetători de la Universitatea din Tokyo, se numește Poimo și transformă ideea de mobilitate. Pentru că este gonflabil, cântărește aproximativ 5 kilograme, este realizat dintr-un material moale și confortabil și poate fi transportat oriunde.

Pentru a fi gata de drum, Poimo are nevoie doar de cinci minute, timp în care se umflă rapid cu o pompă specială și poate susține o greutate de până la 80 de kilograme. Structura sa moale la atingere îl face să fie foarte sigur inclusiv pentru cei din jur, iar deplasarea devine o plăcere, mai ales atunci când nu trebuie să te gândești la un loc de parcare pentru mijlocul tău de transport. 

_______________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: 

Share articol: